(video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră

Porsche a făcut un pas curajos și pe lângă versiunea Executive, cea cu ampatament mărit și locuri individuale spate, a mai gândit pentru Panamera și o variantă mai practică care a fost numită Sport Turismo.

(video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră
Foto: autoblog.md

În esență noua Panamera Sport Turismo este un break, ceea ce înseamnă că portbagajul este mai mare, în timp bancheta spate găzduiește ușor trei pasageri. Pe Panamera sedan, așa cum o numesc germanii, standard sunt oferite scaune individuale în spate pentru doi pasageri.

În plus bancheta de pe Panamera Sport Turismo mai poate fi și rabatată asta dacă cumva ați dori să transportați un frigider spre exemplu cu un maxim de 300 de kilometri la oră. :)

Pentru a testa noua Panamera Sport Turismo editorul şef AutoBlog.MD Constantin Mihalachi fost invitat de curând în Croația, unde a avut norocul să testeze în preajma orașului Split atât versiunea Sport Turismo Turbo cu 550 de cai putere sub capotă, cât și varianta Sport Turismo 4 E-Hybrid care poate merge până la 50 de kilometri doar pe energia electrică stocată în baterii.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest model din test drive-ul video publicat în premieră pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.