(video) O moldoveancă a fost filmată cum o bate pe bătrâna de care îngrijea. Femeia lucra de 10 ani în casa italiencei

O moldoveancă, în vârstă de 46 de ani, își bătea periodic bătrâna pe care o îngrijea. Femeia a fost filmată de un vecin al bătrânei cum îngrijitoare o lovește cu palmele peste față. Acum forțele de ordine cercetează cazul.

(video) O moldoveancă a fost filmată cum o bate pe bătrâna de care îngrijea. Femeia lucra de 10 ani în casa italiencei
(Foto: captură video bresciaoggi.it)

Potrivit știrilocale.md, cazul a avut loc la Padova. Moldoveanca lucrează în casa bătrânei de 10 ani și avea încrederea totală din partea familiei. Femeia în vârstă de 87 de ani este paralizată și imobilizată într-un scaun cu rotile. Aceasta mai suferă și de Alzheimer și mai are și un fiu cu probleme psihice în casă, care de asemenea era bătut de moldoveancă.

Bătăile au început acum un an, atunci când bătrâna a început să refuze să mânânce sau să bea. Îngrijitoarea o lovea cu palmele peste față și o trăgea și de păr. Italianca mai are un fiu stabilit în Eleveția, dar care în fiecare lună vine să-și viziteze mama. Acesta a observat de la un timp echimoze pe corpul mamei, dar de fiecare dată moldoveanca găsea explicații, ba că s-ar fi lovit în duș, ba că a căzut din scaunul cu rotile și că de vină ar fi un anticuagulant, pe care bătrâna îl folosea. Acest lucru a fost confirmat și de medici la care a apelat fiul victimei pentru a afla de unde se trag echimozele.
 
Coșmarul celor doi italieni, mamă și fiu, ambii bolnavi au durat până acum două săptămâni, când un vecin a filmat de la fereastra sa ce se întâmplă în casa unde lucra moldoveanca.

În imagini se vede clar cum moldoveanca o lovește de câteva ori pe bătrână cu palma peste față. Filmulețul video a fost prezentat judecătorilor, care i-au interzis moldovencei să se apropie de casa bătrânei. Cercetările continuă pentru a găsi suficiente dovezi. Familia bătrânei vrea ca moldoveanca să ajungă după gratii pentru ceea ce a comis.

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.