(video) Ilan Shor nu este mulțumit de arbitrajul din partida dintre Dacia și Milsami! Patronul echipei orheiene a solicitat Federației de profil să reacționeze la acest caz

Patronul echipei Milsami, Ilan Shor, a venit cu o reacție după partida din cadrul etapei a 12-a din campionat dintre Dacia și Milsami, încheiată la egalitate, scor 1-1. Primarul de Orhei a venit cu acuzații dura la brigada de arbitri care l-a avut în frunte pe Veaceslav Banari, unul din cei mai experimentați arbitri din țară.

(video) Ilan Shor nu este mulțumit de arbitrajul din partida dintre Dacia și Milsami! Patronul echipei orheiene a solicitat Federației de profil să reacționeze la acest caz

Milsami a terminat partida cu Dacia într-o componență de 8 jucători, după ce Banari l-a eliminat pe Bogdan, Bolohan și Plătică, dar și pe antrenorul "vulturilor roșii", Veaceslav Rusnac.

"La un moment dat, emoțiile pe teren au început să crească, iar arbitrul partidei nu a găsit nimic mai bun să facă, decât să elimine trei jucători din echipa noastră, plus antrenorul. Nu îmi amintesc ca așa ceva să se întâmple vreodată, mai ales în ligile superioare de fotbal din Europa. Solicităm Federației de Fotbal să analizeze acest caz și să ia măsurile de rigoare. Jucătorii care s-au mai întâlnit pe terenul de fotbal cu acest arbitru spun că acesta îi provoacă la un comportament agresiv. Scopul Federației de Fotbal este îmbunătățirea arbitrajului, însă atâta timp, cât partidele vor fi arbitrate de asemenea oameni, nu vom progresa" a scris Ilan Shor pe pagina sa de Facebook.

Milsami ocupă poziția secundă în clasamentul Diviziei Naționale, fiind cu 4 puncte în spatele liderului, Sheriff Tiraspol.

Pentru orheieni urmează partida de pe teren propriu cu Zimbru, aceasta este programată pentru 14 octombrie. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.