(video) Furt în plină zi, într-o cafenea din capitală. Se caută doi tineri

Doi tineri au fost surprinși de camerele de supravaghere în timp ce furau un telefon. Incidentul a avut loc într-o cafenea din sectorul Ciocana. Poliţiştii de  sector sunt în căutarea persoanelor  suspectate de furt. 

(video) Furt în plină zi, într-o cafenea din capitală. Se caută doi tineri

Potrivit acestora, dar și din imaginile video se observă ca tinerii au realizat infracțiunea conform unei scheme bine stabilite.

În timp ce unul dintre ei a sustras atenția martorilor, celălalt a luat telefonul de pe una dintre mesele localului.

La moment,  suspecții urmează a fi identificaţi şi cercetaţi penal pentru sustragerea unui telefon mobil de model ”Iphone 5” în valoare de 2200 lei, care aparţinea unui angajat al cafenelei.

Potrivit imaginilor apărute pe pagina oficială a ispectoratului de poliție, tinerii au vîrsta cuprinsă între 22-26 ani, ambii fiind îmbrăcați în haine sport.

Cei care pot oferi imformații sunt rugați să se apropie la inspectoratul de poliție al sectorului Ciocana. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată. Suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.