(video) „Box” de replici în Parlament între Ghimpu și Furculiță: Cei care vorbesc noaptea cu Burebista nu ar trebui să își dea cu părerea în Parlament

Prezentarea de ieri a magazinului KAUFLAND a fost discutată cu scântei astăzi în Parlamentului Republicii Moldova. Ghimpu a acuzat socialiștii că au întrerupt prezentarea proiectului de ieri.

„Rog organele abilitate să se clarifice ce se întâmplă cu situația cu KAUFLAND. Toți se plâng că în Republica Moldova sunt prețuri mari, iar atunci când vine o rețea germană de magazine, cineva organizează ca să compromită investițiile străine. Este o mare rușine atunci când vine o rețea ca KAUFLAND și cei care dețin magazine, socialiștii, nu știu cine, că așa se vorbește mai multe lucruri. Să se clarifice Ministerul de Externe cine sunt oamenii care împiedică să vină investiții. Aici sunt locuri de muncă, prețuri mici”, a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu.

Candu a menționat că va ruga colegii să investigheze acest caz.

În replică, fiind vizați în declarații, deputatul PSRM Corneliu Furculiță, a declarat că „Eu cred că persoanele care vorbesc noaptea cu Burebista și ziua cu alții, ar fi bine să nu își dea cu părerea în Parlament. Și dacă aveți careva idei, puteți să începeți cu cântecul liberalilor „Davai brat do konța”.

Ghimpu a menționat că colegul socialiștilor, consilier municipal a fost în sală și a blocat prezentarea proiectului. „Ce vă mai dați la perete? Idi v Bernardazzi. Ce umblați cu steagul lui Lenin?" .

UNIMEDIA menționează că ieri s-a încercat prezentarea proiectul unui nou magazin KAUFLAND în capitală, din nefericire, evenimentul a fost întrerupt de unii activiști și locuitori ai capitală. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.