Văduva fondatorului Playboy vorbește pentru prima dată după moartea soțului

Crystal Harris, văduva lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a făcut primul comentariu după moartea soțului.

Văduva fondatorului Playboy vorbește pentru prima dată după moartea soțului
(Foto: people.com)

Crystal Harris, care era căsătorită cu Hugh Hefner de cinci ani, a mărturisit că trece printr-o perioadă grea din cauza morții soțului ei, trasmite digi24.ro.

Am inima frântă. Încă nu pot să cred”, a declarat Crystal Harris pentru revista People. 

„A fost un erou american. Un pionier. Un suflet blând și umil, care și-a deschis viața și casa lumii întregi. Am simțit mereu că mă iubește mult. Și eu l-am iubit enorm. M-a readus la viața, mi-a dat o direcție în viață. M-a învățat ce înseamnă bunătatea. Voi fi veșnic recunoscătoare că am putut să îi fiu aproape, să îl țin de mână și să îi spun cât de mult îl iubesc. Mi-a schimbat complet viața. M-a făcut să mă simt iubită în fiecare zi”.

Sunt alături de toți care îi plâng moartea. Vă mulțumesc pentru condoleanțe”, a adăugat tânăra.

Deși Hugh Hefner nu a trecut-o pe Crystal în testamentul său, el i-a lăsat totuși fotomodelului o avere de 5 milioane de dolari și o proprietate de 1.800 de metri pătrați în Hollywood, evaluată la 7 milioane de doari, puncte stipulate în contractul prenupțial semnat în 2012, când cei doi s-au căsătorit.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.