Un angajat al unui schimb valutar din capitală, deposedat de 900 mii de lei. Mergea prin parcul Catedralei Mitropolitană

Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și, respectiv 33 de ani, locuitori a municipiului Chișinău, au atacat și deposedat de geanta personală, un bărbat. Acesta avea la el peste 900 mii de lei. Victima, în vârstă de 33 de ani, este angajat al unui schimb valutar din capitală și a declarat forțelor de ordine că incidentul a avut loc în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, prin parcul Catedralei Mitropolitană din mun. Chișinău.

Un angajat al unui schimb valutar din capitală, deposedat de 900 mii de lei. Mergea prin parcul Catedralei Mitropolitană
(Foto: politia.md)

Potrivit comunicatului de presă al forțelor de ordine, s-a stabilit că suspecții erau înarmați cu un electroșoc, iar după comiterea infracțiunii, au urcat într-un automobil de model „BMW”, închiriat anterior, cu plăcuțe de înmatriculare care nu coincideau cu automobilul dat.

La 3 octombrie curent, suspecții au fost depistați și reținuți în timp ce se deplasau cu automobilul pe traseul Orhei - Telenești.

În urma percheziții, în interiorul automobilului s-a depistat un electroșoc, care a fost folosit de către inculpați  la comiterea infracțiunii. Acesta îmreună cu automobilul au fost ridicate și se vor folosi în calitate de corpuri delicte. Până a fi stabilită sentința finală, suspecții au fosr reținuți pentru 72 de ore. Amintim că potrivit legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Tâlhărie” riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 12 la 15 ani.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.