Studenţii în primul an, din Republica Moldova, au venit la Galaţi cu zacuscă, hrişcă şi jucării de pluş

Zeci de studenţi în primul an din Republica Moldova au ajuns în Campusul Universităţii Dunărea de Jos (UDJ), din Galaţi, şi au adus cu ei bagaje pline cu mâncare şi jucării de pluş. După şapte ore de călătorie, studenţii, emoţionaţi şi obosiţi, au fost întâmpinaţi de colegii lor mai mari.

Studenţii în primul an, din Republica Moldova, au venit la Galaţi cu zacuscă, hrişcă şi jucării de pluş
(Foto: mediafax)

În campusul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi au ajuns, joi seara, transmite Mediafax, primii studenţi basarabeni, din primul an. După o călătorie de şapte ore, bobocii au coborât din maşină obosiţi şi emoţionaţi, mai ales că pentru mulţi dintre ei aceasta a fost prima călătorie în străinătate, departe de familie, motiv pentru care au adus din Republica Moldova numeroase lucruri personale.

„Mi-am adus lenjerie de pat, pătură şi perna personală. Nu mă despart de pernă niciodată. Am avut-o patru ani în liceu, acum am adus-o şi în cămin. Sunt studentă la Jurnalism, este un domeniu care mă intrigă şi asta mă atrage. Bineînţeles că am emoţii, este firesc, încep un an nou de studii, persoane noi, nu cunosc pe nimeni. Am speranţă că totul va fi bine”, a povestit Doina Hristescu.

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.