Se vând ultimile cinci apartamente în Complexul Milanin Residence

Un nou complex de apartamente de clasa lux în centrul capitalei va fi dat în exploatare în acest an. Compania NG Invest oferă cele mai bune condiții de trai sub numele de -  MilAniN Residence. Doritorii de a obține siguranța și confortul unui apartament de calitate vor achita pentru aceasta o sumă începând de la doar de la 699 euro/2 .

Foto: NG Invest

Milanin Residence înseamnă locuințe construite cu respectarea standardelor internaționale.  Situat în centrul orașului (str. Colina Pușkin 8A) în zonă liniștită și cu zonă verde, un apartament în complexul de primă clasă înseamnă confort și calitate.

Cu o bogată experiență, compania NG Invest a construit complexul de lux utilizând cele mai bune materiale de construcție. La procurarea unui dintre apartamente, clientul obține o locuință ce are parte de:

-          Planificare individuală și posibilitatea de a opera anumite modificări după achiziția locuinței;

-          Pereții apartamentului sunt construiți din cărămidă și dispun de izolare fonică;

-          Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

-          Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

-          Rezistență la cutremure;

-          Ferestrele Salamander cu șase camere ce garantează o calitate înaltă.

Se vând ultimile cinci apartamente în Complexul Milanin Residence

Milanin Residence răspunde oricăror cerințe ale unui client care știe să-și dorească toate atributele unei locuințe de vis. Complexul dispune de o ogradă de tip închis, zonă verde și parc pentru copii îngrădit și separat, astfel încât este garantată siguranța copiilor. Siguranța întregului spațiu este asigurată de camerele de supraveghere și pază, iar pe timp de noapte clădirea este iluminată în mod automat.

Întregul complexul are un design special și din clasa premium. Scara de la intrare, scările din hol, pereții și pardoseala sunt din piatră naturală, precum marmură și granit. Ascensorul SCHINDLER este produs în Elveția și funcționează fără zgomot.

Darea în exploatarea este planificată în Sem. I 2018.

Amplasat în centrul orașului, complexul locativ are în preajma sa farmacie, școală, spital, magazin, universitate, biserică, școli de limbi străine și o zonă verde.

Obține confortul și calitatea într-un complex locativ de clasa premium.  Contactează compania la numărul de telefon 0 767 999 78 sau verifică disponibilitatea apartamentelor pe ng.md!

Îndrăznește să-ți dorești ce e mai bun!

Se vând ultimile cinci apartamente în Complexul Milanin Residence


P.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.