Romario: Messi și Ronaldo au câștigat Balonul de Aur, însă ei nu au marcat 1000 de goluri, la fel ca mine

Legenda fotbalului brazilian, Romario, și-a prezentat cartea sa: "O privire spre minge, alta spre bani. Criminalitatea organizată din fotbalul brazilian". În timpul prezentării, ce a avut loc în orașul Manaus, Romario a declarat că îi depășește pe Messi și Cristiano Ronaldo la capitolul de goluri marcate.

Romario: Messi și Ronaldo au câștigat Balonul de Aur, însă ei nu au marcat 1000 de goluri, la fel ca mine

"Nu putem nega faptul că Messi și Ronaldo au câștigat mai multe Baloane de Aur, însă pot să vă asigur de faptul că am marcat mai multe goluri decât cei doi. Ambilor fotbaliști le va fi foarte greu să depășească performanța mea. Eu am marcat 1000 de goluri, iar ei nu" a declarat fostul fotbalist al naționalei Braziliei, Romario.

Potrivit atacantului brazilian, acesta a înscris 1003 goluri, însă FIFA afirmă că acesta a luat în calcul golurile marcate în meciuril neoficiale și cele înscrise în campionatele de juniori.

Romario a marcat 772 de goluri în meciurile oficiale jucate pentru naționala Braziliei și cele de club.

Brazilianul și-a încheiat cariera în anul 2009. În toamna acestui an, Romario a decis să candideze pentru funcția de guvernator al regiunii Rio De Janeiro.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.