Partida dintre Barcelona și Las Palmas s-a jucat fără spectatori! Catalanii au învins fără emoții, după dubla reușită de Messi

Barcelona a fost obligată să joace fără spectatori partida de pe Camp Nou cu Las Palmas, din motivul referendumului pentru independența Cataloniei ce a avut loc în aceeași zi. Cu toate acestea, formația Blaugrana s-a impus lejer cu scorul de 3-0 și continuă să fie lider în La Liga.

Partida dintre Barcelona și Las Palmas s-a jucat fără spectatori! Catalanii au învins fără emoții, după dubla reușită de Messi

Atacantul oaspeților Calleri a ratat cea mai mare ocazie din prima repriză, acesta trimițând balonul în bara porții lui Ter Stegen.

Sergio Busquets a deschis scorul pe Camp Nou la începutul reprizei secunde, marcând cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Messi.

A urmat rândul argentinianului să iese în prim plan, decarul Barcelonei reușind dubla, marcând în minutul 70 și 77.

Messi l-a depășit la numărul jucate pentru Barcelona pe legenda echipei, fundașul Carles Puyol, argentinianul bifând partida cu numărul 594 în tricoul catalanilor.

Luis Suarez a putut duce scorul la 4-0, însă a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție favorabilă, uruguayanul și-a lupt de furie tricoul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.