Monica Babuc, indignată de o parodie a lui Emilian Crețu: „Se dă într-un spectacol scâbros”

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării este indignată de o parodie a actorului Emilian Crețu, în care o acuză pe Babuc că a făcut o „revoluție” (n.r. reformă) care interzice profesorilor să primească chiar și flori de la elevi.

Monica Babuc, indignată de o parodie a lui Emilian Crețu: „Se dă într-un spectacol scâbros”
(Foto: captură video)

„Despre ce vorbim, care mită? Chiar profesorii noștri nu merită un buchet de flori pentru că ne-au educat, ne-au spălat, ne-au frecat câte-o palmă-n cap, nu contează. Da' profesorul trebuie să aibă un buchețel de flori. Asta voi numiți revoluție? Revoluție e atunci când o să aduci toți profesorii înapoi în țară. Domnilor profesori, lăsații, ei îs ca c***ții, se usucă, apoi îi mănâncă un câine”.

Monica Babuc nu a întârziat cu reacția pe pagina sa de Facebook. Mai mult, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării spune că show-ul actorului este scârbos.

„Pentru că subscriu afirmației lui Nicolae Iorga, care spunea, ca „ADEVARUL ESTE CA APA RECE, CARE FACE RAU DOAR DINTILOR BOLNAVI”.
Iar adevărul este, că nu există niciun fel de ordin, semnat de Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, care ar interzice buchetul de flori oferit profesorului cu ocazia sărbătorii sale profesionale.
Asta mă face sa cred, ca pretinsul „showman”, care se dă într-un spectacol scabros are probleme nu doar cu dinții. Și ca ar trebui sa-și prezinte scuzele de rigoare profesorilor pentru limbajul sau licențios pe care, cu siguranța, nu l-a învățat la scoală”, a scris Babuc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.