La ce pofteşte Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în timpul celei de-a treia sarcini

Ducesa de Cambridge va deveni din nou mama unui bebeluş peste câteva luni, însă greţurile şi stările de rău din fiecare dimineaţă îi dau bătăi de cap la fel ca la sarcinile anterioare.

La ce pofteşte Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în timpul celei de-a treia sarcini
(Foto: libertateapentrufemei.ro )

Ducesa a fost foarte deschisă şi a recunoscut că suferă de disgravidie, care se traduce prin greţuri matinale severe. Nici de data aceasta nu a avut mai mult noroc şi a trebuit să renunţe la câteva dintre obligaţiile sale sociale din această cauză. Are însă un secret. Ţine situaţia sub control cu ajutorul biscuiţilor cu ghimbir.

La una dintre vizitele pe care Prinţul William le-a făcut la una dintre organizaţiile pe care le finanţează, Metropolitan and City Police Orphans Fund, unul dintre oaspeţi l-a întrebat cum se simte Ducesa. Prinţul i-a spus că se simte bine, dar doamna cu pricina a vrut să-I dea un sfat: a avut aceleaşi probleme în timpul sarcinii şi le-a remediat cu biscuiţi uscaţi. Atunci Ducele i-a dezvăluit că şi soţia sa consumă dimineaţa biscuiţi cu ghimbir care o ajută să treacă mai bine peste aceste stări. Totuşi, a explicat că încă nu există atât de mult ghimbir cât să remedieze cu totul. Atunci când nu se simte rău, Ducesa comandă mâncare indiană, a dezvăluit Prinţul William, scrie gustarte.ro.
 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.