Imaginea zilei: Membrii Platformei DA, la sfat în cantina Parlamentul European. Sergiu Sîrbu: „Un comando de promotori”

Mai mulți membri și susținători ai Platformei Demnitate și Adevăr au fost surprinși în cantina Parlamentul European, de vicepreședintele PD, Sergiu Sîrbu.

Imaginea zilei: Membrii Platformei DA, la sfat în cantina Parlamentul European. Sergiu Sîrbu: „Un comando de promotori”
(Foto: facebook.com/Sergiu Sîrbu)

Deputatul democrat nu a ezitat să își facă un selfie, avându-i pe simpatizanții PPDA în spate.

„Un comando de promotori ai „imaginii” Moldovei în lume, își denigrează țara pe la întâlniri oficiale în baruri la Bruxelles. Ursachi, Machedon și analistul (in)dependent de Țopi, A. Tulbure. Mi-am făcut un selfie istoric cu ei”, a scris Sîrbu într-o postare pe Facebook.

După ceva timp, susținătorul Platformei, Alexandru Machedon, i-a dat replică. Mai mult, Machedon scrie că și Marian Lupu se află la Bruxelles. „La Parlamentul European 2 „salvatori ai Moldovei" - Marian Lupu si Serghei Sîrbu, PD-ul ne urmărește si aici..   Serioja... Nu e Bar, dar e cantina Parlamentului, aici la un ceai se discută problemele globale”, a scris omul de afaceri pe pagina sa de Facebook.

Partidul Democrat nu a anunțat care este scopul vizitei lui Marian Lupu și Sergiu Sîrbu la Parlamentul European. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, nu a răspuns la telefon. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.