Horoscop 1 octombrie 2017: Ce vă rezervă astrele

Conjuncția Lunii cu Uranus predispune la adoptarea unui stil de viață mai dinamic și mai neobișnuit. De asemenea, favorizează o oarecare instabilitate în cămin și în plan sentimental, din cauza că fiecare încearca să își impună personalitatea. Este recomandat să rămâneți calm și să păstrați măsura în tot ce faceți.

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 1 octombrie 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto simbol)

Berbec

Te poți trezi tensionat fără motiv, ca și cum ar trebui să te aperi, dar nici tu nu știi de cine și de ce. Ar fi bine să analizezi rațional aceste stări, ca să nu te consumi inutil.

Taur

Cea mai bună alegere pentru tine este să ții cont de propriile limite și să te menajezi, mai ales în momentele în care situația devine prea complicată și ai tendința de a te enerva.

Gemeni

S-ar putea să ai ceva mai multe bătăi de cap cu cei dragi sau cu prietenii care devin prea gălăgioși și vorbesc mult și fără rost. Știi foarte bine cum să te protejezi de aceste intervenții.

Rac

Ai momente, ca și azi, când ai vrea ca fiecare să se ocupe de propriile probleme, mai ales cei din familie, ca să te poți ocupa și tu de ale tale. Din păcate, nu este posibil acum.

Leu

Ai senzația că nimeni nu te mai înțelege și cei apropiați nu mai vor să colaboreze cu tine ca altădată. Este doar o impresie greșită, pe care nu ar trebui să o alimentezi prea mult.

Fecioară

Graba, de orice fel ar fi ea, nu va face decât să complice și mai mult orice problemă. Chestiunile financiare nu trebuie negociate într-un astfel de context.

Balanță

Dacă din discuțiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu rezultă soluții constructive pentru problemele comune, e bine. Dacă nu, ar fi cazul să le eviți.

Scorpion

Vezi ce vrei și evaluezi situațiile în care ești implicat dintr-un punct de vedere prea rigid pentru a-ți fi de vreun folos. Ai nevoie de o reevaluare a situației tale generale.

Săgetător

Ești tentat să ceri prea mult de la cei dragi, doar pentru că tu știi mai bine de ce sunt în stare. Poate că ai dreptate, dar nu e suficient să crezi tu în ei.

Capricorn

Te afli pe ultima sută de metri în rezolvarea unor probleme legate de casă și familie. Presiunea e mare acum, dar și rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Vărsător

Este momentul potrivit pentru a-ți judeca acțiunile și sentimentul de dreptate personală, pe baza faptelor proprii. Ai putea fi surprins cât de departe ești de realitate.

Pești

Ai învățat ceva foarte important în ultima perioadă, ceva care a dezlegat multe mistere din viața ta. Toleranța sau bunătatea pot conviețui cu severitatea unor decizii necesare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.