Grupul Steaua Polară susține mișcarea Fare Football People. Acesta va desfășura un turneu de fotbal pentru veterani

În data de 5,12 și 19 octombrie, grupul Steaua Polară se va alătura săptămânii acțiunilor Fare Football People. În aceste zile pe str. Alecu Russo 9/2 din capitală va fi organizat un turneu de fotbal pentru veterani. Scopul acestuia este promovarea unui mod sănătos de viață.

Grupul Steaua Polară susține mișcarea Fare Football People. Acesta va desfășura un turneu de fotbal pentru veterani

Săptămâna acțiunilor Fare Football People este o campanie socială care vizează eliminarea tuturor barierelor ce exclud discriminarea, persoane și comunități.

"Săptămâna Football People reprezintă o perioadă importantă pentru fotbalul european pentru că acesta îi reunește pe toți cei care practică, urmăresc sau activează în domeniul sportului. Aceasta este o mișcare mare, ce se află într-o continuă creștere. Obiectivul nostru este de a ajunge la 100.000 de oameni implicați în activități directe" a declarat directorul executiv al rețelei Fare, Piara Powar. 

Purtătorul de cuvânt al grupului Steaua Polară, Victor Cotruță, a declarat: "Încurajăm Fare Football Football organizată de către rețeaua fare. Suntem ferm convinși că intoleranța și discriminarea sunt factorii dăunători pentru orice gen de activitate în societatea modernă. Prin practicarea fotbalului și implicarea în acesta a persoanelor de diferite vârste dorim să promovăm aceste idei la nivelul comunității locale și să fim un exemplu demn de urmat".

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.