(galerie foto) Un interior exclusiv pentru Mercedes-Benz Viano de la Carlex Design

Probabil că proprietarul acestui Mercedes-Benz Viano, produs în perioada anilor 2007-2010, era nemulțumit de nivelul insuficient de confort sau plictisit de aspectul din interiorul mașinii sale, astfel încât s-a adresat specialiștilor studioului Carlex Design care s-au angajat să corecteze acest „defect”.

(galerie foto) Un interior exclusiv pentru Mercedes-Benz Viano de la Carlex Design
Foto: autoblog.md

Rezultatul nu poate ca să nu impresioneze. Interiorul acestui Viano poate fi acum comparat cu nivelul de design al unui model S-Class.

Planșa de bord, panourile ușilor și levierul cutiei de viteze au fost acoperite cu inserții din lemn natural, iar volanul cu piele. Tapițeria scaunelor este o combinaţie din Alcantara și piele de două culori – maro și neagră.

Pasagerii acestui Viano cu un habitaclu modificat în mod semnificativ se pot simți membri ai unui club de elită, iar schema culorilor alese pentru designul interior este asociată cu aromele unui alcool scump și a unor trabucuri.

Vezi o galerie de imagini cu interiorul automobilului, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.