(foto) ViTRA a contribuit la inaugurarea unui nou concept de supermarket în Moldova

O nouă surpriză pentru locuitorii din Bălți. Pe 29 septembrie, s-a deschis primul supermarket Bonus din oraș, al 3-lea la din Moldova, care a impresionat clienții cu formatul său compact și o gamă imensă de produse.

Magazinul oferă aproape 562 metri de spațiu comercial, punând la dispoziția clienților un sortiment variat de produse alimentare cât și produse de uz casnic.

(foto) ViTRA a contribuit la inaugurarea unui nou concept de supermarket în Moldova
(Foto: vitra.md)

Compania Vitra are o relație de colaborare de lungă durată cu Tarol DD realizând cu succes mai multe proiect de acest gen în Republica Moldova. Tarol DD  este unul dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul de bunuri de consum curent din Republica Moldova. În portofoliul companiei se numără rețeaua de magazine "Împărăția Curățeniei", Avocado, Bonus Market și Jysk.

 

Pentru noul supermarket Bonus, Vitra a pus la dispoziție cel mai inovator utilaj comercial (rafturi grilă, coșuri pentru promoții, coșuri pentru clienți, mese de marcat tip twin - care își găsesc locul în supermarketele din Franța) unic pentru piața Moldovei.

"Este un nou proiect de care suntem foarte mândri. El face parte din strategia companiei noastre care ține de construirea unor relații deschise și durabile cu partenerii noștri, contribuind, astfel, la profitabilitatea afacerii lor. Pentru noi contează foarte mult să venim pe piață cu produse noi și inovative", a declarat Sergiu Crețu, Directorul General al companiei Vitra.

Noul concept de supermarket oferă clienților un parcurs fluid și confortabil la cumpărături, acces usor către toate categoriile de produse, vizibilitate mai mare asupra mărfii și modernitate.

ViTRA este unul dintre marii furnizori de sisteme pentru amenajarea spațiilor comerciale și industriale din Republica Moldova.Compania a fost fondată în anul 2008 şi este in continuă dezvoltare. Astăzi ViTRA oferă soluţii pentru toate tipurile de spaţii comerciale, depozite şi spaţii de arhivare. 

Mai multe detalii puteți găsiți pe site-ul companiei: www.vitra.md.

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.