Farmacia Familiei te răsplătește pentru fidelitate cu cadouri garantate!

Cui nu i s-a întâmplat măcar o dată în viață să simtă lipsa unui şerveţel umed la îndemână? O, câte situații jenante am fi evitat, daca îl găseam întâmplător rătăcit în geantă! Sau la primul semn de guturai să fi luat un ceai din plante, în locul pastilelor?

Farmacia Familiei te răsplătește pentru fidelitate cu cadouri garantate!
(Foto: Farmacia Familiei)

La prima vedere, vorbim despre lucruri mărunte, dar anume ele fac diferenţa și asigură calitatea vieții noastre! Iar noi punem preț pe calitate, nu doar a produselor noastre, dar și a serviciilor pe care ți le oferim. Doar ești parte a familiei noastre, Farmacia Familiei! Iar fidelitatea într-o familie contează cel mai mult.

Și pentru că ești partenerul nostru, vrem îți răsplătim alegerea. Acum, la procurarea oricăror produse din farmaciile Familiei, în valoare de minim 150 lei, primești un cadou garantat la ieșire. Toate premiile sunt brănduite Farmacia Familiei și pot fi văzute în zona casei de marcat.

Adevărata valoare stă în lucruri simple, iar micile plăceri ne fac viața mai frumoasă. Nouă ni-i drag să dăruim și îți mulțumim că faci parte din marea noastră familie, Farmacia Familiei!P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.