Cum ar fi să parcurgi distanța Chișinău – Bălți și să achiți 40 lei? Sau, poate Chișinău – Iași cu doar 60 lei? Pare imposibil, nu-i așa?

Din 28 septembrie 2017, călătorește spre toate localitățile din Republica Moldova dar și din străinătate la un preț mai mic ca de-obicei. Haicumine.md conectează conducătorii auto cu locuri libere în mașină și pasagerii care călătoresc în aceeași direcție, iar împreună împart emoţii, experienţe, dar şi costurile pentru combustibil. 

Cum ar fi să parcurgi distanța Chișinău – Bălți și să achiți 40 lei? Sau, poate Chișinău – Iași cu doar 60 lei? Pare imposibil, nu-i așa?

Cu o zi înainte de lansare s-au înregistrat deja peste 1200 de utilizatori și au fost plasate nu mai puțin de 300 de curse naționale și internaționale. 

Mai mult, pentru siguranța pasagerilor, dar şi a șoferilor după fiecare cursă, utilizatorii vor lăsa recenzii despre fiecare cursă pe site-ul haicumine.md. Pentru fiecare recenzie, vor primi puncte, care vor fi utilizate ca reduceri pentru vacanțele oferite de o agenție de turism. Suma reducerii va începe de la câteva sute de lei, până la câteva mii, spre orice destinație turistică.

De altfel haicumine.md, va lansa și un proiect televizat în care vedetele de la noi vor fi testate la examenul de șoferie şi nu doar, în timp ce parcurgem împreună cu ei un traseu din Moldova. Mai multe urmează, dar până atunci.. hai cu mine!

Haicumine.md este un proiect realizat de catre agentia de turism "Favorit-Tur" finantat cu suportul PNUD Moldova in cadrul proiectului „Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creștere economică locală durabilă”.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.