CCA spune că a acționat legal atunci când a amânat cesiunea licenței de emisie pentru postul TV8. Argumentele aduse de Consiliu

Consiliul Coordonator al Audiovizualului își reiterează faptul că a acționat strict în limitele atribuțiilor legale la adoptarea deciziei de a amâna cesiunea licenței de emisie de la "Analitic Media Grup" SA către Asociația Obștească "Media Alternativă" pentru postul de televiziune TV8. 

Recent, o serie de organizații neguvernamentale de media și-au exprimat îngrijorarea față de "tergiversarea vădit intenționată" de către CCA a cesionării licenței de emisie a TV8 către organizația neguvernamentală "Media Alternativa".
CCA spune că a acționat legal atunci când a amânat cesiunea licenței de emisie pentru postul TV8. Argumentele aduse de Consiliu
(Foto: cca.md)

"Ne exprimăm profunda noastră dezamăgire și stupefacție față de conținutul fals și superfluu, dar și față de maniera distorsionată, pe care le promovează fățiș o serie de organizații neguvernamentale de media, atunci când se pronunță total neavizat în raport cu adoptarea Deciziei CCA de amânare a cesiunii licenței de emisie de la "Analitic Media Grup" SA către Asociația Obștească "Media Alternativă"pentru postul de televiziune TV8", se scrie în comunicatul CCA.

Ieri, Oficiul Republican al Dreptului de Autor (ORDA) și Asociația Obștească Națională "Copyright" au dezmințit informația precum că "Analitic Media Grup", deținător al postului TV8, ar fi achitat remunerații pentru valorificarea drepturilor de autor și conexe în beneficiul ORDA și AN "Copyright". Mai mult, asociațiile consideră acțiunile CCA corecte.

CCA a prezentat print-un comunicat "argumentele reale, circumscrise cadrului legal" care au dus la decizia luată în privința postului TV8:

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.