Au fost premiați profesioniști și companii din domeniul vitivinicol, de Ziua Națională a Vinului

Profesioniști și companii din domeniul vitivinicol au obținut premii în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilei Naționale a Vinului.

Au fost premiați profesioniști și companii din domeniul vitivinicol, de Ziua Națională a Vinului
(Foto: UNIMEDIA)

Compania „Cricova” a obținut Premiul Mare „pentru merite deosebite în fabricarea vinurilor de calitate înaltă, perpetuarea tradiţiilor şi calităţii excelente a vinurilor autohtone, promovarea imaginii Republicii Moldova ca ţară vitivinicolă pe arena internaţională, precum şi pentru contribuţia la dezvoltarea turismului vitivinicol moldovenesc”.

Medalia de recunoștință „Vinul Moldovei. O Legendă Vie"a fost oferită , fondatorului Vinăriei "Sălcuța", domnului Eugen Pîslaru „pentru merite deosebite în dezvoltarea durabilă a industriei vitivinicole, promovarea și implementarea reformelor cu impact asupra relansării filierei vitivinicole”.

Companiile „Kara Gani” și „Winetours Moldova” au obținut medalia de recunoștință „Vinul Moldovei. O Legendă Vie", acordată „pentru merite deosebite în domeniul dezvoltării și promovării oenoturismului”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.