Ariana Grande, artista la concertul căreia a avut loc atacul terorist din Manchester, a postat un mesaj despre atacul din Las Vegas

Cântăreața americană Ariana Grande, la concertul căreia a avut loc un atac terorist în Manchester, în această vară, a postat un mesaj despre atacul armat din Las Vegas.

"Inima mea este frântă după Las Vegas. Avem nevoie de dragoste, unitate, pace și de control asupra armelor și ca oamenii să vadă cele întâmplate pentru ceea ce sunt, adică terorism", a scris artista într-un mesaj postat pe Twitter.

Ariana Grande, artista la concertul căreia a avut loc atacul terorist din Manchester, a postat un mesaj despre atacul din Las Vegas
(Foto: billboard.com)

Reacția Arianei Grande se alătură mesajelor de solidaritate exprimate de alți artiști precum The Weeknd, John Mayer, Bette Midler, Justin Bieber, Julianne Moore, Jennifer López, Jessica Chastain, Viola Davis, Reese Whiterspoon, Stepehen King, Eva Longoria, Cher, Elton John, Celine Dion, Adam Levine, Lady Gaga sau Tayor Swift, scrie agerpres.ro.

Atacul din Las Vegas s-a soldat cu 59 de morți și peste 500 de răniți. Motivele atacatorului, care împușca de la etajul 32 a hotelului din preajma concertului din aer liber, deocamdată nu se cunosc. Poliția nu a găsit până la ora actuală conexiuni ale atacului cu gruparea teroristă Statul Islamic.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.