Antrenorul Sheriff-ului, Roberto Bordin, a lipsit de la conferința de presă după meciul cu Zimbru. Italianul a avut motive întemeiate

Tehnicianul italian al celor de la Sheriff nu a fost prezentat la conferința de presă după partida cu Zimbru Chișinău, câștigată de tiraspoleni cu scorul de 2-1. Antrenorul galben-negrilor a avut un motiv întemeiat, în acel moment soția acestuia năștea.

Antrenorul Sheriff-ului, Roberto Bordin, a lipsit de la conferința de presă după meciul cu Zimbru. Italianul a avut motive întemeiate
Foto: FC-Sheriff.com

Bordin a fost înlocuit la conferința de presă de către secundul său, Victor Mihailov.

"Am obținut trei puncte foarte importante. Zimbru ne-a creat multe probleme, jucând destul de agresiv împotriva noastră. Bănuiesc că jucătorii au fost un pic obosiți psihologic din cauza meciului jucat cu Copenhaga în timpul săptămânii. Startul partidei i-a aparținut celor de la Zimbru, însă apoi noi am făcut niște schimbări, care ne-au permis să controlăm jocul" a declarat Mihailov.

Antrenorul lui Zimbru Chișinău, Iurie Osipenco a rămas extrem de dezamăgit de rezultatul obținut de echipa sa în disputa cu Sheriff.

"Am avut o evoluție bună în prima repriză, nu i-am permis adversarului să creeze faze de gol la poarta noastră. Unicul lucru de care mă temeam înainte de partidă erau fazele fixe, mai ales penalty-urile. Până la urmă s-a întâmplat ceea de ce ne temeam cel mai mult. 

Cu 6 etape înainte de sfârșitul campionatului, Zimbru ocupă locul 8 în clasament, totalizând doar 12 puncte. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.