Liderul Partidului Popular European: Nu a existat vreo întâlnire oficială între Ilan Șor și PPE

Liderul Partidului Popular European, Joseph Daul, a declarat că nu a existat nicio întâlnire oficială între conducerea Partidului Popular European și Ilan Șor. 

„Partidul Popular European nu are nimic în comun cu Ilan Șor, nici politic, și nici nu împărtășim aceleași valori ale partidului de stânga și populist al lui Șor. După ce justiția din Moldova l-a găsit vinovat de spălare de bani și fraudă bancară, Ilan Șor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean", a declarat Joseph Daul, scrie Radio Europa Liberă.

Liderul Partidului Popular European: Nu a existat vreo întâlnire oficială între Ilan Șor și PPE
(Foto:euractiv.com)

"Principalul beneficiar al vizitei lui Șor la Parlamentul European este Plahotniuc, care încearcă să discrediteze Partidul Popular European pentru poziția sa intransigentă cu privire la încercările autorităților moldovene de a submina democrația din Moldova", a mai adăugat Daul.

Ilan Șor a efectuat iei o vizită oficială la Parlamentul European, unde s-ar fi întâlnit și cu Fulvio Martusciello, europarlamentar din grupul Partidului Popular European.

Joseph Daul a spus că Martusciello nu reprezintă "poziția PPE cu privire la Moldova, ci doar interesele lui personale", mai relatează Radio Europa Liberă.

"Îl voi convoca pe europarlamentarul Martusciello săptămâna viitoare la o întâlnire la care să dea explicații referitoare la acțiunile sale”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.